Måndagsseglingar

Häng med ut på havet på måndagkvällar under sommaren!

Välkomna att hänga med ut på Öresund för ett par timmars härlig segling utanför Vikens kust. Med lite tur kan du få se både tumlare och tonfisk på riktigt nära håll. Måndagsseglingarna brukar köra igång i slutet av maj och forsätter sedan hela sommaren fram till en bit in i september. Program för 2023 kommer inom kort.

Vi samlas kl 18:00 utanför WBS klubbhus ”Kajutan” där vi fördelar gastar på deltagande båtar. Gemensam start utanför hamnen kl 19:00 (framåt höstkanten startar vi 18:30). En måndagssegling tar mellan 1-2 timmar. Du behöver inte ha någon seglingserfarenhet för att få hänga med ut. Klä dig efter väder. Det kan bli lite blött ibland. Har du flytväst så ta med annars finns det att låna.

Efter seglingen samlas vi i klubbhuset och käkar en korv eller två. Vi tar 30:- för en korv med bröd inkl dryck. Betala gärna med swish.

Under sommaren kommer vi arrangera en eller par ”Måndagseglingar Delux” med antingen ”räkfrossa” eller grillafton efter seglingen. Vi ber att få återkomma med datum för dessa ”delux-seglingar inom kort.

Vi ses i hamnen på måndagskvällarna!

Dela gärna