Måndagsseglingar 2024

Häng med ut på havet på måndagkvällar under sommaren!

Välkommen att hänga med på våra måndagsseglingar som har premiär den 27 maj. Alla seglingssugna Vikenbor är välkomna, du behöver varken vara medlem eller seglingskunnig.

Vi samlas kl 18:00 vid klubbhuset där vi fördelar besättningar på deltagande båtar. Start kl 18:30 utanför hamnen. En måndagsseglats tar ca 2 timmar och vi seglar längs med kusten och rundar olika fasta sjömärken. Med lite tur kan du både få se tumlare och hoppande tonfisk. Ta med kläder efter väder. Det kan både vara lite blött och kyligt på havet. Flytväst är alltid ett krav ombord. Har du ingen finns västar att låna. Efter seglingen samlas vi i klubbhuset och käkar en korv eller två. Vi tar 30:- för en korv med bröd inkl dryck. Betala gärna med swish. Måndagsseglingarna pågår under hela sommaren fram till mitten av september.

Vi ses i hamnen på måndagskvällarna!

Vi rivstartar säsongen för Måndagsseglingar den 27 maj med räkfrossa efter seglingen.

Vill du hänga på och käka så mycket räkor du orkar vill vi att du anmäler dig senast torsdag 24 maj via mail till info@vikensbs.se. Kostnad för kalaset ber vi att få återkomma med. Du betalar strax innan, gärna med swish. Dryck av allehanda slag finns att köpa till förmånliga priser.

Under sommaren kommer vi arrangera fler ”Måndagseglingar Delux” med antingen räkkväll eller grillafton efter seglingen. Vi meddelar här på hemsidan och på vår Facebook-sida när.

Dela gärna