Fantastisk premiär för Måndagsseglingarna 2024!

Måndagen den 27 maj var det premiär för säsongens Måndagsseglingar med efterföljande räkfrossa. Lagom till seneftermiddagen skingrade sig de mörka regn- och åskmoln som legat över Viken och vi fick en fantastisk premiärseglats i en lagom bris från syd. Efter en timmes segling så dukade vi upp till en välsmakande räkafton i en vindstilla hamn. Magi! Tack till er alla som kom och förgyllde premiären!

Nedan kan du se lite bilder från premiären. Foto: Göran Örtegren, Anna Örtegren, Fredrik Rege och Claes Thomasson.

Måndagsseglingarna fortsätter nu under hela sommaren. Samling vid klubbhuset kl 18 där vi fördelar gastar på deltagande båtar. Start utanför hamnen 18:30 med en seglats på 1-2 timmar runt bojar längs med kusten. Efter seglingen så samlas vi och käkar en välsmakande kokt korv med bröd samt dryck för dom som vill och kan. Pris 40:-.

Du behöver inte vara medlem i WBS för att hänga med på Måndagsseglingarna. Ta med kläder efter väder och flytväst om du har, annars finns det att låna.

Under sommaren kommer vi arrangera fler ”Måndagsseglingar deluxe” med antingen räkor eller något gott grillat efter seglingen. Vi kommer utannonsera dessa i god tid innan.

Vi ses i hamnen- Välkomna!

Dela gärna